luni, 9 noiembrie 2009

art terapie de toamna-iarna






programe de Terapie prin ARTA in perioada noiembrie - decembrie

1.Program pentru pierdere in greutate/castigare in greutate
2.Program pentru terapie in cuplu prin arta
3.Program pentru prevenirea si usurarea starilor depresive cauzate de stres

La fiecare program se pot inscrie maxim 10 persoane
Un program se intinde pe durata a trei saptamani si totalizeaza 9 intalniri :
Luni/Miercuri/Vineri de la ora 19.00 -21.00
Fiecare program include si un numar de sedinte de acupunctura sau auriculoterapie, variabil functie de program si fiinta

Este perioada in care ne gandim la sarbatori si la cum vrem sa fim de frumosi si sanatosi in timpul lor, dar si dupa ce le vom fi petrecut.
Se stie ca pentru a slabi sau a te ingrasa ai nevoie de un sprijin de nadejde, de echipa de sustinere, adesea de incurajare. Nu intotdeauna familia sau prietenii stiu despre acest secret si nu intotdeauna suportul lor este si cel care se potriveste cu personalitatea noastra.
Terapia prin Arta ne descopera cauza supra sau subponderabilitatii, ne ajuta sa o inlaturam si sa mentinem rezultatele.

Exista cupluri care tocmai in aceasta perioada trec prin momente de disarmonie, facand fortata bucuria din perioada sarbatorilor, aspect neplacut in plan emotional pentru prezent si viitor.In aceste momente cuplul are nevoie de sustinere , de protectie, de stabilitate. Ceea ce odata este simplu, uneori poate deveni neinteles de complicat.
Daca familia si prietenii sunt bine intentionati dar,subiectiv partinitori , e mai bine sa nu intervina in neintelegerile cuplului.
Programul Terapia prin Arta pune culoare, miscare, forma, imagine in comunicarea din cuplu.


Stresul ne poate aduce si beneficii.
Sa-l primim cu simpatie!
Datorita lui si nu din cauza lui , Terapia prin Arta poate deveni un mod de exprimarea al emotiilor necomunicate sub vreo forma in timpul muncii noastre de rutina.
Este foarte bine sa inlaturam stresul prin sport , prin efortul fizic eliminam toxinele si imbunatatim circulatia sangvina, in plus folosind Terapia prin Arta detoxifiem emotiile si imbunatatim circulatia energetica intre minte, corp si suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu